vineri, martie 13

Gandaci greu de ucis, exTerminatori greu de gasit sau decoratiuni in trend

Binecunoscutul sentiment de scarba se manifesta tot mai des in spatiile destinate studentilor ce locuiesc claie peste gramada in anumite camine din mult iubita noastra capitala.
Ei bine, asteptam nerabdatori caci, de peste de o saptamana de zile suntem ,,amenintati" ca ne vin exTerminatorii, sa starpeasca nemul gandacesc din camin. Probabil au venit si iar au constat ,,cu stupoare!" ca pompele de stropit sunt goale... s-ar putea face un film cu titlul: Gandaci greu de ucis, exTerminatori greu de gasit!
Cat despre dumnealor, gandacii, pot spune ca ii gasesti peste tot: pe draperii, pe pereti, in sifonier, dupa calorifer, dupa frigider, pe sub birou, in unitatea de la comp, pe monitor, pe tastatura, pe carti, dupa pat, in pat. Circula, mai frate, ca pe autostrada peste tot, iar spray-urile si alte insecticide, parca nu reusesc decat sa-i enerveze si mai mult si sa-i faca sa se inmulteasca in draci ca sa-ti provoace cele mai puternice reactii de scarbire. Scarba la prima vedere, scarba si dupa ce ii strivesti, cu papucul de casa ucigas, peste tot unde apuci! Se pare ca am inventat un nou mod de decorare a mediului ambiental interior. Anul acesta se poarta mai peste tot: picioruse, formatiuni cornoase si mate de gandaci imprastiate, toate acestea aplicate cu o satisfactie aproape diabolica pe unde apucam, ca deah..., suntem artisti!

Niciun comentariu:

Ultima strigare